Vapaaehtoistyönä elämysmatkoja vanhuksille

Teuvo Putkonen. Copyright: Jaakko Oranen

Teuvo Putkonen on tehnyt vapaaehtoistyötä vanhusten parissa vuodesta 1965. Jo nuorena alkanut valokuvausharrastus on tähän mennessä poikinut useita satoja erilaisia dia- ja ääniesityksiä, joita Putkonen käy esittämässä vanhainkodeissa ja palvelutaloissa ympäri Suomea.

Omalla työllään vanhusten parissa Teuvo Putkonen sanoo haluavansa tehdä kunniaa maamme vanhusväestölle, joista monet ovat tehneet pitkiä työpäiviä raskaissa olosuhteissa. Vanhainkodeissa järjestetään melko vähän rutiineista poikkeavaa ohjelmaa, joten Putkosen esitykset on otettu kiitollisina vastaan.

"Paras palaute työstä on suora kiitos, joka vanhuksilta tulee. Tilaisuuksissa monet tulevat juttelemaan ja kertomaan omista kokemuksistaan." sanoo Teuvo Putkonen.

Katso Teuvo Putkosen haastattelu nettivideolta.

Copyright: Jaakko Oranen
56k modeemi/ISDN (160x120, 45 Kbps)
ADSL (320x240, 225 Kbps)


Nettivideo kestää noin 6 minuuttia. Katsominen vaatii RealPlayer-ohjelman (versio 8); vähintään ISDN-liittymä on suositeltava. Nettivideon on toimittanut Sippo Seurujärvi, kuvanneet ja leikanneet Jaakko Oranen ja Jouko Teräs; tuotannon ohjaajana on toiminut Matti Markkanen.

Nettiradio Mikaelin arkistosta: