Martin Galleriassa riittää näkemistä

Martti Liukkonen. Copyright: Timo Juurinen

Kun taimitarhaajalle käy talviaika pitkäksi, mitä tahansa voi tapahtua. Haukivuorelainen Martti Liukkonen päätti naapurin kehoituksesta karkottaa kaamosta veistämällä puusta tauluja. Homma ei kuitenkaan jäänyt siihen, vaan Martti suunnitteli ja rakensi puuteoksilleen gallerian ja kaiken päälle vielä 25 metrisen näkötornin. Alueelta löytyy myös kesäteatteri ja harvinainen ympäripyörivä keinu. Kesäisin Martin galleriassa tapahtuu, siitä pitävät huolen tuhannet vierailijat sekä useat kesätapahtumat keinunpyörityksen Suomen mestaruuskilpailuista juhannusjuhliin.

Katso Martin haastattelu!


ISDN (160x120, 45 Kbps)
ADSL (320x240, 225 Kbps)


Nettivideo kestää noin 4 minuuttia. Katsominen vaatii RealPlayer-ohjelman (versio 8) ja vähintään ISDN-liittymä on suositeltava. Nettivideon on toimittanut Timo Juurinen, kuvannut ja leikannut Jaakko Oranen. Tuotannon ohjaajana on toiminut Matti Markkanen.


Kuuntele Martti Liukkosen pitkä haastattelu.

Kesto 27 minuuttia.


Copyright: Timo Juurinen

Katso video keinunpyörityksen SM-kilpailuista!


ISDN (160x120, 45 Kbps)
ADSL (320x240, 225 Kbps)


Nettivideo kestää noin 3 minuuttia. Katsominen vaatii RealPlayer-ohjelman (versio 8) ja vähintään ISDN-liittymä on suositeltava. Nettivideon on toimittanut Timo Juurinen, kuvannut ja leikannut Jaakko Oranen. Tuotannon ohjaajana on toiminut Matti Markkanen.