Tekemisen ilo näkyi Nuorisopäivillä

Copyright:

Yli tuhannen nuoren joukko kokoontui huhtikuun puolivälissä Mikkeliin valtakunnallisille nuorisopäiville musisoimaan, tanssimaan ja näyttelemään. "Tärkeintä on tekemisen ilo ja yhdessäolo", toteaa tapahtumien järjestelyistä vastaavan Sinuli ry:n puheenjohtaja Eila Korpela.

"Nuorisopäivien tavoitteena on koota mahdollisimman laaja joukko eri-ikäisiä nuoria yhteen ja saada yhdessä tekemään ja samalla vaalia kulttuuriin liittyvää osaamista.", kertoo Eila Korpela. Sinuli ry eli Sininuorisoliitto järjestää nuorisopäivät vuosittain yhteistyössä paikkakunnan toimijoiden kanssa. Tänä vuonna vuorossa oli Mikkeli, ensi vuonna kokoonnutaan Uuteenkaupunkiin.
"Jokainen kaupunki järjestää omannäköisensä tapahtuman. Mikkelissä on vahvaa musiikillista osaamista, ja siksi päivien ohjelmisto on ollut musiikkipainotteista", Eila Korpela kertoo.

Katso nettivideolta Eila Korpelan haastattelu.

Copyright:
56k modeemi/ISDN (160x120, 45 Kbps)
ADSL (320x240, 225 Kbps)


Nettivideo kestää viisi minuuttia. Katsominen vaatii RealPlayer-ohjelman (versio 8); vähintään ISDN-liittymä on suositeltava. Nettivideon on kuvannut ja leikannut Jaakko Oranen. Tuotannon ohjaajana on toiminut Matti Markkanen.

Nettiradio Mikaelin arkistosta: