Saako kessun kasvatukseen EU-tukea?

Yvonne on rantautunut Ranskasta Sepponsa luokse, mutta pariskunta ei millään löydä mieleistään työtä. Reippaat nuorikkomme eivät kuitenkaan vaivu synkkyyteen vaan päättävät ryhtyä viljelemään tupakkaa. Miten on, voiko Suomessa ryhtyä viljelemään tupakkaa ja saako siihen EU-tukea?

Kysyimme tällä kertaa, voiko Suomessa ryhtyä viljelemään tupakkaa ja saako siihen Eu-tukea. Videovisailumme oikea vastaus on vaihtoehto D, viljely ei ole kiellettyä, mutta Eu-tukea siihen ei saa. Visailun voitti tällä kertaa Jani Karppanen Helsingistä, onneksi olkoon!

Viime kerralla kysyimme voiko ranskalainen Yvonne hakea töitä Suomesta. Oikea vastaus oli vaihtoehto E, "Kyllä jokainen EU-kansalainen voi hakea töitä toisesta EU-maasta". Edellisen visailun voittaja on Esa Hakkarainen Mikkelistä. Onneksi olkoon!

Videovisailu jää toistaiseksi kesätauolle.
Kysymykset laatii Rauni Manninen Etelä-Savon Eurooppa-tiedotuksesta.

Pellon mittailua tupakkakiintiöt mielessä. Katso video!


ISDN (160x120, 45 Kbps)
ADSL (320x240, 225 Kbps)


(Tupakanviljelyä, videofilmi. Filmin kesto 53 sekuntia. Katsominen vaatii RealPlayer versio 8:n ja vähintään ISDN-liittymä on suositeltava. Videoleikkeen copyright: kuvaus ja leikkaus Jaakko Oranen; videon musiikki Ville Häkkinen. Videolla esiintyvät: Tanja Kojo ja Timo Juurinen. Projektin ohjaus: Matti Markkanen.)

Nettiradio Mikaelin arkistosta:

Linkkejä:

Copyright: Nettiradio Mikaeli ja Mikkelin ammattikorkeakoulun kulttuurin - ja nuorisotyön opiskelijoiden työryhmä: Anni-Mari Autio, Suvi Hautala, Tanja Kojo, Inkeri Koskiranta sekä Mira Savolainen.