Restonomi luo tunnelman asiakkaan toiveiden mukaan

Copyright: Mikko Männistö ja Olli Rahunen

Aikoinaan ravintolakokiksi valmistunut mikkeliläinen Heidi Piskonen vaihtoi ravintolan keittiön salityöskentelyyn. Hän jatko-opiskeli Mikkelin ammattikorkeakoulun palvelujen tuottamisen koulutusohjelmassa restonomiksi ja työskentelee nyt Kasarmin kampuksella sijaitsevassa Ravintola Tallissa Varamiespalvelun kautta.

Restonomin työssä on tärkeää kuunnella asiakkaan toiveita ja luoda mieleenpainuva tunnelma. Heidi Piskosen mielestä salityöskentelyssä on parasta, että tilaukset ja asiakkaat ratkaisevat, mitä kunakin päivänä pääsee tekemään. Opiskelijoiden harjoitteluravintolana toimivaan Ravintola Talliinkin on kannettu heinäpaaleja somistukseksi, kun asiakkaat ovat sitä toivoneet. Tunnelmallisen Ravintola Tallin rakennus toimi alkujaan vuosisadan alussa venäläissotilaiden sairaille hevosille tekemänä kylmänä tallina.

Heidi Piskonen. Copyright: Mikko Männistö ja Olli Rahunen
56k modeemi/ISDN (160x120, 50 Kbps)
ADSL (320x240, 225 Kbps)


Nettivideo kestää noin 8 minuuttia. Katsominen vaatii RealPlayer-ohjelman (versio 8) ja vähintään ISDN-liittymä on suositeltava. Videon kuvasi ja editoi Mikko Männistö ja Olli Rahunen.

Heidi Piskonen on avioitunut hiljattain. Hänen perheeseensä kuuluvat uunituore aviomies sekä tytär.

Nettiradio Mikaelin arkistosta: