YLE vahvistaa näkyvyyttään Etelä-Savossa

Seppo Härkönen. Copyright: Matti Markkanen

"Yleisradion kannalta Mikkeli on ollut meille edelläkävijä. Yhteistyö Nettiradio Mikaelin kanssa on opettanut meille paljon verkkoradion tekemisestä, ja toivomme yhteistyön jatkuvan myös tulevaisuudessa", totesi Yleisradion varatoimitusjohtaja ja suomenkielisen radiotoiminnan johtaja Seppo Härkönen vieraillessaan Mikkelissä.

Yleisradion jännittävimpiä haasteita on Härkösen mukaan se, miten tulevaisuudessa varmistetaan laadukkaiden ohjelmien tarjonta kaikissa ohjelmaformaateissa. Tässä työssä hyödynnetään Nettiradio Mikaelin kanssa hankittua kokemusta.

Yleisradion osuus paikallisessa ohjelmatoiminnassa vahvistuu tulevina vuosina, sillä vuonna 2003 mikkeliläiset pääsevät mukaan alueellisen ohjelmatoiminnan piiriin. Paikallisia uutisia on silloin luvassa jokaisena arkipäivänä 10 minuutin ajan.

Kuuntele lyhennelmä johtaja Seppo Härkösen puheesta Etelä-Savon Radion uusien toimitilojen avajaisista nettivideolta.


ISDN (160x120, 45 Kbps)
ADSL (320x240, 225 Kbps)


Nettivideo kestää noin 3 minuuttia. Katsominen vaatii RealPlayer-ohjelman (versio 8); vähintään ISDN-liittymä on suositeltava. Nettivideon on toimittanut Tiina Toivakka, kuvannut ja leikannut Matti Markkanen.

Nettiradio Mikaelin arkistosta: