Hevosella pääsee Mikkelissä

Copyright: Mervi Sensio

Hevosella pääsee, ainakin Mikkelin raviradalla. Jos palkintosumma ei riitä motivaatioksi lähteä kiertämään rataa kilpaa, moni polle tulee juoksemaan ennätyksiä. Viime kesänä niin kylmä- kuin lämminverisetkin hevoset taittoivat kilometrin alle historiallisten ennätysten. Piskuinen Mikkeli raviratoineen on maailmankartalla taatusti ja yhtä tanakasti kuin Joulupukki Korvatunturilla, raviradan toimitusjohtaja Jaakko Laitinen uskoo.

Raviurheilussa kohtaavat yhtä aikaa pehmeät arvot ja kova bisnes. Ilman alan harrastajia ja talkootyötä ei järjestetä yksiäkään juoksuja. Alan pahin uhkakuva onkin lama, jolloin ihmisten on säästettävä vapaa-ajanmenoista. Nyt menee kuitenkin hyvin, toimitusjohtaja Laitinen myhäilee. Palkintosummat on pystytty tuplaamaan neljässä vuodessa ja samalla on vahvistettu treenarien uskoa alan kannattavuuteen.

Nettivideolla Jaakko Laitinen kertoo Mikkelin raviradan historiasta, alan nykytilasta ja tulevaisuuden kuvista.


56k modeemi/ISDN (160x120, 50 Kbps)
ADSL (320x240, 225 Kbps)


Nettivideo kestää noin 6 minuuttia. Katsominen vaatii RealPlayer-ohjelman (versio 8) ja vähintään ISDN-liittymä on suositeltava. Toimittajana videolla on Mervi Sensio. Videon on kuvannut ja leikannut Matti Markkanen.

Nettiradio Mikaelin arkistosta: