Ohjeet

Nettiradio Mikaelin ääni- ja videotiedostojen toistaminen

Mitä vaaditaan Nettiradio Mikaelin ääni- ja videotiedostojen toistamiseen?

Tarvitset äänikortilla, kaiuttimilla ja Internet-yhteydellä varustetun tietokoneen sekä RealOne Player -ohjelman.

Mikrofonin tai videokameran kuva Nettiradio Mikaelin sivulla merkitsee ääni- tai videotiedostoa. Mikrofonin tai kameran vieressä olevia linkkejä klikatessasi RealOne Player -ohjelma käynnistyy automaattisesti ja tiedoston toistaminen alkaa hetken kuluttua.

Kuuntele äänitiedosto

Jos RealOne Player -ohjelma ei käynnistynyt klikattuasi ylläolevaa linkkiä, joudut lataamaan ja asentamaan ohjelman tietokoneellesi.

RealOne Player -ohjelman asentaminen

RealNetworksin kotisivuilta saat ilmaiseksi RealOne Player -ohjelman.

Lataa RealOne Player ilmaiseksi

Tallenna RealOne Playerin asennuspaketti koneellesi. Käynnistä asennuspaketti tuplaklikkaamalla sen nimeä resurssienhallinnassa ja seuraa asennusohjelman ohjeita.